Over mij

Mijn naam is Andrea, en na 10 leuke en enerverende jaren als theatermaker, heb ik kennis gemaakt met de oosterse geneeskunde, en Zen Shiatsu in het bijzonder. Hier heb ik voor het eerst de stilte in mijzelf ontdekt.

Met plezier heb ik enkelen jaren als Shiatsu therapeut mogen werken totdat ik in 2013 besloot ‘even van Amsterdam naar Spanje te lopen’. Uiteindelijk heb ik een half jaar gelopen, een geweldige tijd waarna mijn leven ingrijpend is veranderd.
Ik heb intens ervaren hoe het is om in het moment te leven en hoe sterk ik verbonden ben met de natuur, de aarde, de bomen. Ik heb geleerd om angsten los te laten, mee te gaan met de stroom van het leven en daarop te vertrouwen.

Mijn ervaring en verwarring bij terugkomst in een hectische en stressvolle maatschappij brachten mij bij verschillende sjamanen en spiritueel leraren. Zij leerden mij hoe hier mee om te gaan, en mijn sterke intuïtie en band met de natuur te gaan vertrouwen en verder te her-inneren. 

Inmiddels heb ik het vertrouwen om anderen op weg te helpen, en herken ik veel van waar mensen nu doorheen gaan in deze tijd van grote omwentelingen en onzekerheid.

Als pelgrim, healer, lichtwerker of intuitief begeleider, graag wandel ik een stukje met je mee, op weg naar jouw stilte, jouw vertrouwen en jouw stroom. 

Dat unieke van jouw eigenheid weer de vrijheid geven, daar ligt mijn passie!