Over mij

Mijn naam is Andrea, en na 10 leuke en enerverende jaren als theatermaker, heb ik kennis gemaakt met de oosterse geneeskunde, en Zen Shiatsu in het bijzonder. Hier heb ik voor het eerst de stilte in mijzelf ontdekt.

Met plezier heb ik enkele jaren als Shiatsu therapeut mogen werken totdat ik in 2013 besloot ‘even van Amsterdam naar Spanje te lopen’. Uiteindelijk heb ik een half jaar gelopen, een geweldige tijd waarna mijn leven ingrijpend is veranderd.
Ik heb intens ervaren hoe het is om in het moment te leven en hoe sterk ik verbonden ben met de natuur, de aarde, de bomen. Ik heb geleerd om angsten los te laten, mee te gaan met de stroom van het leven en daarop te vertrouwen.

Mijn verwarring bij terugkomst in een hectische en stressvolle maatschappij brachten mij bij verschillende sjamanen en spiritueel leraren. Zij leerden mij mijn sterke intuïtie en band met de natuur dieper te her-inneren.

Dankzij intense ervaringen en de vele lessen die ik mocht ontvangen, heb ik steeds meer van mijn Zelf mogen ont-dekken.

Als pelgrim en levenswandelaar vervolg ik mijn wandeling door het leven vol vertrouwen naar een wereld  vrij van angst, vol van liefde.   

Zo is mijn leven mijn werk geworden, en begeleid ik nu anderen op hun pad. Als healer creëer ik een ruimte waarin heling kan plaatsvinden.